Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τι είδους σεξ προτιμά ανάλογα με το ζώδιό του!


ΚΡΙΟΣ.Ο Κριός προτιμά το γρήγορο,παθιάρικο και άγριο σεξ.Δοκίμασε το σεξ στα τέσσερα που του δίνει τον έλεγχο στο βαθμό και το ρυθμό δυείσδυσης.

ΤΑΥΡΟΣ.Ο Ταύρος είναι αισθησιακός και αγαπά το αργό και παραδοσιακό σεξ.Δοκίμασε την ιεραποστολική στάση με λίγη σαντιγή ή σιρόπι στο στήθος σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ.Ο Δίδυμος είναι ο άρχοντας του γρήγορου σεξ.Δοκίμασε μια στάση που να ευνοεί το γρήγορο σεξ όπως το σεξ στα όρθια ακουμπώντας στον τοίχο,το πλυντήριο ή το ασανσέρ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.Ο Καρκίνος έχει διπλή προσωπικότητα στο κρεβάτι ανάλογα με τη διάθεση του.Μια θέλει άγριο σεξ και μια αισθησιακό.Δοκίμασε να ανέβεις από πάνω,και αυτός θα σε καθοδηγήσει ανάλογα με τη διάθεσή του.

ΛΕΩΝ.Ο Λέων αγαπά το ρομαντισμό στο κρεβάτι και θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις άνετα.Ειδανική στάση το...κουταλάκι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.Ο Παρθένος προτιμά τα καθαρά πράγματα στο σεξ.Δοκίμασε να ξαπλώσεις στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά και άστον να κάνει τα κόλπα του.

ΖΥΓΟΣ.Ο Ζυγός αποδεικνύεται δεκτικος σε ποικιλία στάσων και καταστάσεων στο κρεβάτι.Μη διστάσεις να του ζητήσεις να σε πάρει σε όποια στάση λαχταράς.Και μην ξεχνάς ότι του αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.Ο Σκορπιός θεωρείται το πιο σεξουαλικό ζώδιο,οπότε άσε τις ντροπές κατά μέρος.Δοκίμασε να πάρεις τον έλεγχο με ένα στοματικό και άστον να το απολαύσει.

ΤΟΞΌΤΗΣ.Ο Τοξότης είναι αυθόρμητος στο σεξ.Κάντου παιχνίδια όσο είστε έξω,στείλτου καυτά μηνύματα,δώστου το στριγγάκι στο χέρι και γενικά δοκίμασε ακραίες καταστάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ.Ο Αιγόκερος θέλει να έχει τον έλεγχο στο σεξ,του αρέσουν επίσης οι ξυλιές και τα προστυχόλογα.Άφησε τον να έχει τον έλεγχο αλλά περιποιήσου τον κι'εσύ με ένα ερωτικό μασάζ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.Ο Υδροχόος λατρεύει οτιδήποτε θα τον βοηθήσει να κορυφώσει πιο εύκολα και πιο δυνατά.Αν θέλεις να τον ξεσηκώσεις,πάρε πρωτοβουλίες και δώσε βάση στα προκαταρκτικά τα οποία λατρεύει.

ΙΧΘΥΣ.Ο Ιχθυς είναι σπουδαίος στην αναγνώρισης της γλώσσας του σώματος.Για να τον εξιτάρεις δοκίμασε το παιχνίδι ρόλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου