Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Πες μου πως κοιμάστε,να σου πω τι ζευγάρι είστε!

εικόνα Α. Το 13% των ζευγαριών την προτιμούν.Το κουταλάκι είναι μια παραδοσιακή στάση
για τον άντρα που έχει τον έλεγχο και προστατεύει τη σύντροφό του και στον ύπνο και στον ξύπνιο.Όταν η γυναίκα αγκαλιάζει τον άντρα σε αυτήν τη στάση έχει έναν κάπως μητρικό ρόλο στη σχέση και προστατεύει το αρσενικό.Το 5% των ζευγαριών την προτιμούν.Γενικότερα αυτή η στάση φανερώνει έντονη σεξουαλικότητα και ασφάλεια στη σχέση.

εικόνα Β. Το 7% των ζευγαριών την προτιμούν.Αυτή η στάση δείχνει την ανάγκη του ζευγαριού στη συνομιλία και τη μεγάλη επαφή.

εικόνα Ε. Το 1% των ζευγαριών την προτιμούν.Αυτός που είναι απλωμένος στο κρεβάτι φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στη σχέση.Αργά ή γρήγορα αυτή η σχέση θα τελειώσει.

εικόνα F. Το 1% των ζευγαριών την προτιμά.Αυτή η στάση συνηθίζεται στην αρχή της σχέσης μόνο γιατί δεν είναι ιδιαίτερα βολική στον ύπνο.

εικόνα G. Το 28% των ζευγαριών την προτιμά.Σε αυτήν τη στάση υπάρχει μεγάλη ελευθερία στη σχέση και υπάρχει κίνδυνος απομάκρυνσης του ζευγαριού μετά από κάποιο διάστημα.

εικόνα Η. Το 18% των ζευγαριών την προτιμούν.Σε αυτήν τη στάση τα ζευγάρια νιώθουν άνεση αλλά προσπαθούν να μη δείξουν πολλά συναισθήματα κια να κρατησουν την ανεξαρτησία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου