Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

7 τροφές που καίνε το λίπος και ενεργοποιούν το μεταβολισμό!

1.Γιαούρτι.Το γιαούρτι περιέχει ασβέστειο το οποίο ενεργοποιεί το μεταβολισμό.Έρευνα έδειξε πως
'ατομα που κατανάλωναν 3-4 γαλακτοκομικά προιόντα την ημέρα,ενώ έκαναν δίαιτα,έχασαν τη διπλάσια ποσότητα βάρους από τα άτομα που δε λάμβαναν αυτήν την ποσότητα.Είναι σίγουρο πως ο συνδυασμός ασβεστίου και πρωτείνης γάλακτος παίζει κάποιο ρόλο στο μεταβολισμό.

2.Ψωμί ολικής άλεσης.Συνήθως το ψωμί είναι κάτι που το αποφεύγεις όταν κάνεις δίαιτα.Αν φας όμως το κατάλληλο ψωμί,μπορεί να σε αδυνατίσει.2-3 φέτες την ημέρα είναι καλή ποσότητα.

3.Πράσινο τσάι.Έρευνα έδειξε πως άτομα που γυμνάζονταν και έπιναν πράσινο τσάι έχασαν περισσότερο λίπος από την κοιλιά σε σχέση με άτομα που έπιναν μόνο νερό.5 φλιτζάνια την ημέρα είναι αρκετά χωρίς ζάχαρη.

4.Τόνος.Βοηθάει στον γρήγορο μεταβολισμό και πιο γρήγορη απώλεια βάρους.2 φορές τη βδομάδα έιναι καλή ποσότητα.

5.Νερό.Όχι το νερό δεν καίει λίπος.Αλλά η έλλειψή του θα σου ρίξει το μεταβολισμό.Τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα πρέπει να πίνουμε όλοι μας.

6.Σαρδέλες.Οι σαρδέλες είναι από τα ψάρια που περιέχουν τα γνωστά καλά λιπαρά.Βάλε σαν στόχο να τις τρως 2 φορές τη βδομάδα.

7.Φιστίκια.Τα φιστίκια δε θεωρούνται τροφή για δίαιτα αλλά πρόσφατη έρευνα έδειξε πως μπορούν να σε αδυνατίσουν.Κόβουν την όρεξη και βοηθάνε στη μείωση λίπους στο στομάχι.Πρόσθεσέ τα στην καθημερινή σου διατροφή σε ποσότητα των 2 κουταλιών της σούπας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου