Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

14 μυστικά για να τρελάνετε ερωτικά μια γυναίκα...

1.Τόνωσέ της την αυτοπεποίθηση κάνοντάς της κοπλιμέντα οποιαδήποτε
στιγμή.Έχε στο νου σου πως όση περισσότερη αυτοπεποίθηση νιώθει μια γυναίκα,τόσο καλύτερη είναι στο κρεβάτι!
2.Εκτίμησε τα εσώρουχά της.Να ξέρεις πως της αρέσει να εμφανίζεται μπροστά σου με αυτά.Οπότε μη βιαστείς να της τα βγάλεις.
3.Κατά τη διάρκεια του σεξ μην κάνεις ερωτήσεις που χρειάζονται μεγάλες απαντήσεις.
4.Δώσε προσοχή στις λεπτομέριες.Να της κάνεις κοπλιμέντα για κάτι που είναι μοναδικό πάνω της.Έτσι θα καταλάβει πως το εννοείς και δε θα σκέφτεται σε πόσες το είχες κάνει πριν από αυτήν.
5.Μια στο τόσο προσπάθησε να κανονίσεις ένα ραντεβού που να χρειάζεται επίσημο ένδυμα.Της αρέσει να ετοιμάζεται για σένα!
6.Βοήθησέ την στις δουλειές του σπιτιού χωρίς να σου το ζητήσει.Μόνο που θα δει πως έχει λιγότερες δουλειές να κάνει θα την χαλαρώσει πολυ.
7.Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά στο κρεβάτι εστιάζοντας στα βογκητά που βγάζει.Όσο καλύτερα ακούς,τόσο πιο εύκολα θα την ευχαριστείς.
8.Προπσπάθησε να κρατάς το δωμάτιο ζεστό.Οι γυναίκες κρυώνουν πιο εύκολα από τους άντρες.Έτσι θα της είναι πιο εύκολο να κυκλοφορεί με λιγότερα ρούχα.
9.Το ''πιο γρήγορα,πιο δυνατά'' δε δουλεύει πάντα.Ειδικά στην ιεραποστολική στάση προσπάθησε να κρατάς έναν πιο χαλαρό και σταθερό ρυθμό.
10.Κάνε την να νιώσει όμορφη μετά το σεξ.Τα ανακατεμμένα μαλλιά και το ιδρωμένη κορμί δεν την κάνουν να νιώθει και πολύ άνετα.Ειδικά αν θέλεις και δεύτερο γύρο φρόντισε να προετοιμάσεις το έδαφος.
11.Όταν κάθεστε δίπλα-δίπλα άγγιζέ την στο χέρι ή στο πόδι.Της αρέσει το άγγιγμά σου ακόμη και αν δεν είναι και τόσο ερωτικό.
12.Στα φιλιά μην το παρακάνεις με τη γλώσσα σου.Τα απαλά φιλιά είναι πιο ερωτικά από τα βίαια(τουλάχιστον τις περισσότερες φορές,εξαρτάται απο το ''είδους'' σεξ που κάνετε).
13.Μόλις τελειώσει το σεξ,εκτός από την αγκάλια και τα χάδια που ακολουθούν,μίλα της για μια στιγμή που σου άρεσε περισσότερο.Της αρέσει να ξέρει ότι δεν ξεχνάς κάποια πράγματα.
14.Προετοίμασε την λεκτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας για αυτά που σκοπεύετε να κάνετε όταν βρεθείτε.Θα το περιμένει όλη μέρα με ανυπομονησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου