Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Γυναίκες εναντίον αντρών! 12 διαφορές των δύο φύλλων!

1.Οι άντρες μιλάνε με προτάσεις σ'αντίθεση με τις γυναίκες που μιλάνε με παραγράφους.

2.Οι γυναίκες μπορούν να θυμούνται κάθε λέξη από τη συζήτηση που είχαν με το σύντροφό τους πριν ένα μήνα.Οι άντρες μπορούν να θυμούνται την τελική ταχύτητα των αυτοκινήτων που δε θα αποκτήσουν ποτέ.
3.Οι γυναίκες μπορούν καταλάβουν τις άλλεσ γυναίκες.Οι άντρες ποτέ.
4.Οι γυναίκες έχουν ενσωματωμένο ημερολόγιο στον εγκέφαλο που τις κάνει να θυμούνται κάθε ημερομηνία που ήταν σημαντική στη σχέση τους.Από τον εγκέφαλο των ανδρών λείπει αυτό το ημερολόγιο.
5.Οι άντρες έχουν την ικανότητα να ακούν το άνοιγμα μιας μπύρας από τρία δωμάτια μακρυά.
6.Όταν κάποιος αγοράζει ένα αυτοκίνητο ο άντρας θα ρωτήσει τι μάρκα είναι ενώ η γυναίκα θα ρωτήσει τι χρώμα είναι.
7.Οι γυναίκες δε θα σκότωναν,θα μπορούσαν όμως να σε κάνουν να αυτοκτονήσεις.
8.Οι γυναίκες θα μπορούσαν να καταφέρουν αυτό που θέλουν με το σεξ.Οι άντρες δε θα μπορούσαν γιατί αυτό που θέλουν είναι το σεξ.
9.Οι άντρες θεωρούν ότι 2 η ώρα τη νύχτα είναι καλή ώρα για να κοιμηθεί κανείς.Οι γυναίκες τη θεωρούν καλή ώρα για να μιλήσουν για τη σχέση τους.
10.Οι γυναίκες παραγγέλνουν για γαρνιτούρα στη μερίδα τους μπρόκολο αλλά τρώνε τις πατάτες των αντρών.
11.Οι γυναίκες θυμούνται όλα τα ρούχα που έχουν φορέσει τα τελευταία 10 χρόνια.Οι άντρες για να θυμηθούν τι φορούσαν την προηγούμενη μέρα πρέπει να κοιτάξουν το πάτωμα.
12.Οι άντρες όταν βλέπουν ποδόσφαιρο δε μπορούν να μιλάνε συγχρόνως.Οι γυναίκες όταν βλέπουν τηλεόραση συγχρόνως μπορούν να βάφουν τα νύχια τους,να μιλάνε στο τηλέφωνο και να πίνουν καφέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου